Jul

Så er juletiden over os!

Nu siger datoen snart 1. december og juletiden er over os! Det betyder, at de sidste adventskalendere og pakkekalendere skal gøres færdige, der skal købes julegaver, og hjemmet skal gøres jule-hyggeligt!

Her hos os finder du håndlavede unika gaver, som passer præcis til dén, du holder af. Måske det er et forklæde til kæresten, der altid står i køkkenet i juletiden. Eller en julenisse, der kan skabe hygge i vindueskarmen. Ligemeget hvad du falder for, er én ting sikkert – din nabo har ikke en helt som din!

Her hos Goul & Trold har vi været i julehumør længe, og vi glæder os til at sprede det til alle jer! Så forsød juletiden for dig selv og dem, du holder af, og tag et kig på vores flotte produkter.

Glædelig jul fra Goul & Trold!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.