Ikke kategoriseret

Når foråret driller….

….er det rigtig godt at have en indendørs syssel at lege med!

For nylig ryddede jeg op i mit værksted OG jeg var på kursus og fik så meget inspiration til ting og sager jeg gerne ville i gang med.

Så de seneste dage har jeg arbejdet med kaffe-varmere, både hætter og “frakker”. Min svigersøn havde længe ønsket sig en hætte til sin stempelkande, så det har han nu fået – og jeg har syet et par stykker til webshoppen, den ene i de ikoniske Marimekko-design og den anden i de eventyrlige stoffer med William Morris´s design. Bare navnet på det stof, jeg har brugt her, er en lille historie i sig selv : Strawberry Thief :o)

Selv bruger jeg altid “frakkerne” til min kande, jeg synes de er så dejligt praktiske: de sidder godt fast på kanden og kan også varme medens kaffen trækker og stemplet ikke er trykket ned.

Jeg håber, du synes om kaffe-tingene og jeg kan da i hvert fald se, at som vejret er nu får vi brug for at kunne holde kaffen varm ;o

)hætte_til_stempelkande

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.